Сир Кор-Коз

Ціна за 100г.
Країна походження рецепту: Італія
Тип: витяжний
Тип молока: коров'яче і козине, 50%/50%
Жирність: 45%
Текстура: волокниста, еластична
Смак: м'який, солений, гострий, пікантний, горіховий, вершковий
Термін дозрівання: від 2 місяців
Термін зберігання: 6 місяців

Кор-Коз — авторський сир, який створив наш сировар Володимир, він схожий на качокавалло за багатьма ознаками, але має іншу форму та має дозріти декілька місяців до отримання маслянистої скоринки та особливого насиченого смаку, що притаманний поєднанню двох видів молока. Сир гарно плавиться та чудово смакує з грушею, помідорами чері та теплим хрустким хлібом. Спробуйте.