Сир Медвин

Ціна за 100г.
Тип сиру: твердий
Тип молока: коров'яче молоко
Жирність: 40%
Пастеризація сировини: виготовляється як з пастеризованого, так і з непастеризованого молока
Країна походження рецепту: Італія
Текстура: гладка, пружна
Смак: трохи пряний, солодкуватий, маслянистий
Термін дозрівання: від 2 місяців до 2 роківТермін зберігання: 6 місяців

Цей сир найближчий родич італійського качокавалло і проволоне. Ми формуємо з нього велику головку сиру круглої форми. Він має більш насичений смак, ніж качокавалло. Після 12 місяців витримки сир починає процес кристалізації та стає подібним до пармезану, ламким, а смак стає дуже насиченим з нотками спецій та горіхів.