Ціна за 100г Країна походження рецепту: Італія Тип: витяжний Тип молока: коров'яче, козине, овече і буйволине Жирність: 45% Текстура: волокниста, еластична Смак: солений, гострий, пікантний, горіховий, вершковий Термін дозрівання: від 2 місяців — до 8 місяців
Качокавалло — італійський сир сімейства паста філата, витяжний сир, найближчий родич моцарели і проволоне. Сир має грушоподібну форму і певний час дозріває у спеціальному приміщенні, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини. Як правило, сири дозрівають попарно пов'язані однією мотузкою. Колір, товщина та насиченість смаку скоринки качокавалло завжди залежить від віку сиру. Текстура — гладка, закрита, волокниста, еластична. Ми створюємо не тільки класичний варіант качокавалло з коров'ячого молока, а ще й з козиного.