parallax background

До складу екопарку «Медвино» входить комплекс ферм та власне виробництво екологічно чистої продукції.



Як найближче до природи


«Медвино» сповідує принцип гармонійного та природнього ставлення до тварин і рослин, які є частиною господарства. Тварин утримують в природних і, в той же час, санітарних умовах. Практикується безконтактне доїння та вільний випас худоби 250 днів на рік, та годування власними кормами.



Якiсть – головне!


В рослинництві і тваринництві ми робимо ставку на якість і безпеку продукту.
Еко-ферми «Медвино» володіють сучасними технологіями і новітнім швейцарським обладнанням, що забезпечує швидкість і надійність процесу виробництва. «Медвино» здійснює переробку сировини безпосередньо на власній території, які в сукупності з доставкою власним транспортом, гарантує свіжість кінцевої продукції.



Безпека виробництва


Кожна одиниця м'ясної, молочної, овочевої фермерської продукції «Медвино» завжди гарантовано свіжа, корисна і натуральна. Продукція виробляється відповідно до вимог державних стандартів і норм безпеки харчових продуктів.



parallax background

Виробництво


1 000

л/добу коров'ячого
молока





камери для зберігання
і дозрівання сиру



3000

м2 площа
сирного
цеху



200

л/добу
козячого
молока



сучасне обладнання
для переробки
молока з Італії
та Туреччини


parallax background

Асортимент продукції

• Молоко 3,8%
• Кефір 3,2%
• Йогурт класичний 3,2%
• Вершки 30%
• Сметана 20%
• Масло 82%
Сир кисломолочний 0%, 5%, 9%
• Сир твердий «Український» 50% (Час визрівання сиру 4-8 місяців)
• Сир м'який, розсолу (Час визрівання сиру до 10 днів)
- Сулугуні 45%
- Адигейський 45%

• Молоко козяче 3,8%
• Сир (Час визрівання 4-5 місяців):
- Твердий: Ламанчі 50%
- Напівтвердий: Качотта 50%

Замовити продукцію завжди можна за телефонами: +38 (068) 436 38 49 viber; +38 (098) 427 44 01 viber

parallax background